Monday, November 5, 2012

Preview YoYo Rakit

Kemudahan jeti untuk ke YoYo Rakit
Ruang menunggu di Jeti
Jeti beroperasi siang dan malam 
Ruang untuk menurunkan pemancing
Bilik-bilik untuk disewa
Ruang bersantai & beristirehat 
Kemudahan kedai makan ... macam-macam ada .... :D
Ruang memancing yang luas & selesa mampu memuatkan sehingga 100 pemancing dalam satu masa 
Berdekatan dgn Pulau Layang yang terkenal dengan  lubuk ikan dan menjadi  tumpuan pemancing 
Terletak di kawasan yang strategik dengan kedalaman laut sehingga 50'
Ruang memancing yang luas - saiz rakit 40' lebar X 300' panjang

14 comments:

  1. Hi there, can provide a map to get there?

    ReplyDelete
  2. Tempat ni memang best.
    Aku selalu datang dengan family dan hasilnya boleh tahan dan yang utama sangat selesa untuk bawa family.

    ReplyDelete
  3. Boleh dikatakan hampir setiap bulan aku dan famili akan ke sana untuk bersantai dan memancing. Memang best.

    ReplyDelete
  4. Bole aku tanyak jenis ikang apa yg ada? Kasar2 tak?

    ReplyDelete
  5. Mcm mana nak dapatkan map ya?
    X tau lokasi nya

    ReplyDelete
  6. hubungi yoyo rakit 019-7440648 atau 019-2867323 untuk keterangan lanjut mengenai lokasi dan pakej yang ditawarkan.

    ReplyDelete
  7. Tempat ni puas hati. Masa tu aku pergi x reti mancing... pari terlepas begitu sahaja. Nak main cni kena bawak set kasar satu atau dua.

    ReplyDelete
  8. Its a failure
    To other anglers..
    Selamat mencuba..air pasang..not more than 25 mtrs..air surut less than 10 mtrs

    ReplyDelete